Click here for    the English Site

Welkom op de website van Josy Vaassen Beeldend Kunstenaar en Edelsmid & Glas Artist uit Echt, Limburg (NL)


Zij laat u hier kennismaken met haar Kunstwerken die allemaal een eigen karakter tonen, of dat nu is door het verwerkte materiaal, of de vormgeving, alles past precies bij elkaar, en geeft de Kunstwerken zijn eigen unieke uitstraling.


Zowel de Edelsmeedwerken als, Zilverklei en de Glasobjecten zijn schitterend van vorm en compositie en door hun kleurenspel in elke omgeving terecht op zijn plek.


Ook het Ink Art is een kleuren exlosie voor de kijker, en je ondekt steeds nieuwe vormen en uitingen in het Kunstwerk.


Voor de Glassieraden heeft zij een geheel eigen en kenmerkende stijl gecreëerd die veelvuldig wordt gekopieerd, echter de eigenheid en originaliteit van de Kunstenaar is altijd te herkennen.

Josy Vaassen

Is een bekwaam en uitstekende   Edelsmid met zeer veel ervaring ook door haar jarenlange lesgeven bij Creatief Centrum "Banderdhof" in Echt, waar zij al jarenlang diverse cursussen geeft.

Cursussen

U kunt bij haar cursussen volgen in diverse Kunstrichtingen als Edelsmeden, Glasfusing  & Zilverklei vormgeving, in eigen Atelier.


Workshops Privé & Bedrijf

Zij geeft thuis Workshops voor beginners en gevorderden, waarbij het samen leren en werken voorop staat, zowel voor scholen, vrienden-clubs, verenigingen en Bedrijven als motivatie en Teambuilding, in eigen Atelier.